ZZP boekhouding

Als ZZP-er heeft u het de hele week druk met uw bedrijf. In het weekend wacht dan de administratie. Een klus waar u niet altijd zin in heeft. Tenslotte wilt u ook van uw schaarse vrije tijd genieten …..maar het einde van het kwartaal nadert. De fiscus verlangt dat u aangifte doet.

Laat uw administratie door ons verzorgen.

Wij bieden een compleet pakket. Wij kunnen u het werk uit handen nemen vanaf de facturen die u moet versturen of ontvangt en verzorgen de volledige verdere administratie en doen desgewenst voor u de betalingen. U kunt er ook de voorkeur aan geven om zelf uw administratie in te boeken in het online boekhoudpakket.

Wij controleren en zetten daar waar nodig de puntjes op de i, zodat tijdig de aangiften juist verzonden kunnen worden. U blijft u te allen tijde zelf inzicht houden in uw cijfers.

Indien u nog geen boekhoudpakket heeft adviseren wij u bij de keus en helpen en instrueren u bij het opstarten van uw administratie.

Onze diensten verrichten wij tegen een aantrekkelijk uurtarief of voor een vooraf afgesproken vaste prijs. Vraag naar een vrijblijvende offerte.