Over ons

Marion Eeken

Met ruim dertig jaar ervaring in het voeren van administraties in verschillende bedrijfsvormen en in verschillende bedrijfstakken kan ik mijn brede kennis en kunde zeker ook inzetten voor uw administratie. Ik kan hiervoor naar u toekomen of ik ondersteun u vanuit mijn eigen kantoor.

Referenties

AMS resultancy

Als interim-bestuurder bij Kern8 heb ik Marion leren kennen als een ervaren, deskundige en allround medewerkster in het vastleggen van financiële informatie, de inrichting van de financieel administratie en het genereren van sturingsinformatie. Bedreven in het inrichten van opstellen van rapportages, overzichten, kostenberekeningen, begrotingen en jaarrekeningen. Accuraat en alert. Een loyale en prettige collega, uitstekende sparringpartner en adviseur op financieel economische onderwerpen. Op Marion kun je rekenen!

Stefan Sterkenburg

Korthagen Management

Marion verzorgt voor Korthagen Projecten administratie en belastingaangifte. Ze is flexibel, duidelijk en schroomt er niet voor om e.e.a. uit te zoeken voor een specifieke situatie. Ook nu Stichting LINK is opgericht, is Eeken Administratie al benaderd.

Kevin Korthagen

Identity haircare

Adventure Flights BV

Popeducatie Alkmaar

Marion is een administrateur waarvan je op aankunt. Je kunt er blindelings vanuit gaan dat wat Marion toezegt dat ze dat ook doet.
Ze is netjes, punctueel en zelfstandig. Ze is positief en stress bestendig.
Voor last minute verzoeken draait ze haar hand niet om.
Ik beveel haar van harte aan. Naast haar administratieve vaardigheden is Marion een heel fijn mens met humor om mee samen te werken.

Loes Wagenmaker

VCSW

Harte Assurantiën

Stichting Filmhuis Alkmaar

Link | Partner in Maatschappelijke Projecten

Stichting Podium Victorie

Marion denkt mee, is positief kritisch en zorgt ervoor dat dat onze boekhouding, jaarrekening en financiële rapportages goed op orde zijn!

Judith Warries

Buurtvereniging Ontmoetingscentrum Zuid-West

Brasserie Wings

Jc Kompleks